Plantefibre og frugtskrald kan i fremtiden erstatte plast, når maden skal pakkes ind

I hele verden vokser problemerne med plastaffald dag for dag, og især emballage fra fødevarer spiller en stor rolle. I Aarhus arbejder Cellugy for at erstatte plast med bæredygtigt biomateriale.
Kun en lille del af den plastic, der bruges til emballage, genanvendes. Meget ryger i stedet ud af kredsløbet efter brug, når det brændes eller ender i naturen. | Foto: Niels Hougaard/IN/Ritzau Scanpix
Kun en lille del af den plastic, der bruges til emballage, genanvendes. Meget ryger i stedet ud af kredsløbet efter brug, når det brændes eller ender i naturen. | Foto: Niels Hougaard/IN/Ritzau Scanpix
AF LASSE SKYTT

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også