CleantechWatch

Ny teknik- og miljøchef i Nordsjælland hentes i Hvidovre

Nuværende områdechef går på pension fra januar, og derfor har Rudersdal Kommune i Holte hentet nye kræfter uden for kommunen.

Foto: Rudersdal Kommune PR

Den 46-årige Anja Whittard Dalberg bliver fra 1. januar områdechef for Rudersdal Kommunes teknik- og miljøafdeling, skriver kommunen på sin hjemmeside.

Hun har siden 2016 været ansat i Hvidovre Kommune, hvor hun først var plan- og miljøchef og siden centerchef for samme område fra 2017 og til i dag.

Anja Whittard Dalberg overtager, efter at den nuværende områdechef, Allan Carstensen, går på pension.

Hun er uddannet cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet og har en master i offentlig ledelse fra CBS.

Derudover har hun arbejdet en årrække i Miljøstyrelsen, først som projektleder og siden specialkonsulent, og har desuden været klima-, natur- og miljøchef i Gentofte Kommune fra 2014 til 2016, før hun rykkede til Hvidovre.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch)

Her hjemtager kommunerne indsamlingen af affald

Daniel Aggers kloakfirma skovler stadig flere millioner ind 

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs