CleantechWatch

Ny ledelse har ført til strategiskifte i Skanderborg Forsyning

En ny mand på toppen gav i 2020 anledning til et fornyet fokus i Skanderborg Forsynings strategi. Det jyske forsyningsselskab vil frem mod næste år arbejde med at imødekomme udfordringer og indfri sit potentiale, lyder det.

Foto: Skanderborg Forsyning/PR

Det er ikke gået stille for sig i 2020 hos det jyske forsyningsselskab Skanderborg Forsyning, der efter et farvel til sin forhenværende direktør i starten af året nu har relanceret sin strategi for at komme udfordringer med kraftig befolkningstilvækst, et vådere klima og høje myndighedskrav til livs.

Forsyningen planlægger mere specifikt at imødekomme udfordringerne og samtidig indfri det potentiale, der ligger i at være en forsyning i et "naturrigt vækstområde", med en strategi, der frem mod 2022 vil øge selskabets fokus på sikker drift, langsigtet planlægning og "balanceret udvikling."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Kapitalfond skruer op for bæredygtighed

Kapitalfonden Polaris har tirsdag offentliggjort sin første rapport om bæredygtighed på tværs af sine investeringer. "Ambitionen er at give et åbent, ærligt og dækkende overblik," siger managing partner Jan Johan Kühl.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs