CleantechWatch

Grundfos Holding udpeger nye kræfter til bestyrelsen

Pumpefabrikanten har fundet to nye ansigter i form af Jabine van der Meijs og Cindy Groenke til bestyrelsen i Grundfos Holding.

Foto: PR/Grundfos

I januar meldte Grundfos ud, at man agtede at udvide bestyrelsen i Grundfos Holding til ni ansigter, og nu sætter pumpevirksomheden navn på to af dem, der formentlig i fremtiden vil være at finde rundt om bestyrelsesbordet.

"Vi er meget glade for at kunne annoncere, at Jabine van der Meijs og Cindy Groenke vil blive nomineret til valg til bestyrelsen i Grundfos Holding på den ordinære generalforsamling den 7. maj," oplyser Grundfos i en pressemeddelelse i anledning af offentliggørelsen af årsregnskabet for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs