CleantechWatch

Slamsugere havde travlt under nedlukning

Fast ophold i sommerhuse under coronanedlukningen har givet travlhed i Odsherred Forsyning, der melder om dobbelt så mange ekstraordinære tømninger som normalt.

Ud af de de 24.000 sommerhuse i Odsherred Kommune er omkring 4.000 ifølge Danva i dag koblet på det fælles kloaknet, mens yderligere 800 er på vej. Arkivfoto. | Foto: Modelfoto/Colourbox

At mange byboere under coronanedlukningen pakkede tasken og tog fast ophold i deres sommerhus har givet nok at se til for slamsugerne i Odsherred Forsyning, som dækker et af landets største sommerhusområder. Det skriver Danva i en pressemeddelelse.

"Vi har haft dobbelt så mange 'taxikørsler' som normalt," fortæller Odsherred Forsynings direktør, Fanny Villadsen, til brancheorganisationens medlemsblad Danskvand og oplyser, at der udover den faste rutekørsel har været omkring 1.700 ekstra bestillinger i år frem til 1. juni.

Travlhed til trods er forsyningsselskabet med direktørens ord ikke "blevet lagt ned af presset", da chaufførerne har været fleksible og blandt andet har kørt i weekenden, nogle opgaver på renseanlæg og faste kørsler er blevet udskudt, og der i kritiske perioder har været hentet hjælp udefra.

Affaldsbranchen topper ulykkesstatistik

Flere spildevandsselskaber udleder store mængder urenset spildevand 

Marius Pedersen køber fynsk kloakvirksomhed som led i vækststrategi

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job