CleantechWatch

Guldborgsund finder entreprenør til totalrenovering af renseanlæg

Guldborgsund Forsyning har fundet den entreprenør, der skal være med til at totalrenovere et af forsyningens renseanlæg, der er blevet for nedslidt og ikke kan følge med fremtidens krav og udfordringer.

Foto: Guldborgsund Forsyning //PR

Guldborgsund Forsyning har indgået en aftale med entreprenørfirmaet Troels Jørgensen A/S i forbindelse med totalrenoveringen af forsyningens renseanlæg Stubbekøbing Renseanlæg, skriver Licitationen. 

Renseanlægget er blevet for nedslidt og teknologien er ikke længere tidssvarende, hvilket på sigt vil betyde, at renseanlægget ikke vil opfylde fremtidens krav og udfordringer, skriver mediet.

I første fase af projektet skal der etableres en ny udløbspumpestation og et mobilt renseanlæg, mens den eksisterende procestank skal renoveres.

I anden fase af projektet er det efterfølgende meningen, at der skal opføres en ny multibygning, mens de resterende bygninger ved renseanlægget rives ned, skriver Licitationen.

Guldborgsund Forsyning får konstitueret topchef

Nye udbud i spildevandsprojekt til flere hundrede millioner kroner 

Mere fra CleantechWatch

Læk: EU vil fordoble udbredningen af varmepumper på få år

I et endnu ikke offentliggjort udspil i kampen mod fossile brændsler fra Rusland, lægger Europa-Kommissionen op til at sætte turbo på udrulningen af varmepumper og øge krav til energieffektivisering. Det viser et udkast, som CleantechWatch har set. ”Det er en god kurs,” siger dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs