CleantechWatch

Synergi støtter CO2-delmål

Det er et mærkeligt og uheldigt signal fra regeringen ikke at sætte tal på et delmål for Danmarks CO2-reduktion, siger Synergis bestyrelsesformand og erklærer dermed sin støtte til De Radikales nye forslag.

Foto: PR/Synergi

De Radikales forslag om et 2025-delmål for Danmarks CO2-reduktion på 54 pct. er den helt rigtige vej at gå, hvis man spørger interesseorganisationen Synergi, der blandt repræsenterer Rockwool, Danfoss og Grundfos.

"Vejen mod 2030 bliver et langt, sejt træk. Der findes ingen hurtige løsninger, der kan bringe os i mål med et fingerknips. Derfor er det vigtigt, at vi sætter delmål og sikrer, at vi hele tiden er på rette vej," siger Synergis formand Bendt Bendtsen i en meddelelse fra organisationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job