CleantechWatch

Dansk erhvervsliv viser modstandskraft over for coronakrisen

Mange danske virksomheder forventer kun at fyre i et begrænset omfang, og hjælpepakkerne giver god støtte, viser nye analyser.

Foto: Rockwool er blandt de virksomheder, der indtil videre ikke har fyret medarbejdere pga. coronakrisen. foto: Peter Hove Olesen

Dansk erhvervsliv står midt i en historisk krise, men der er også tegn på, at virksomhederne er i stand til at kæmpe sig igennem problemerne. De færreste forventer at skulle ud i større fyringsrunder, viser en ny analyse, og konkursadvokaterne bliver ikke kimet ned. En del af forklaringen ligger i regeringens hjælpepakker, der trods mangler generelt giver livsvigtig støtte.

I en undersøgelse blandt 129 virksomheder, som erhvervsorganisationen Erhverv Aarhus har gennemført op til påske, svarer halvdelen, at de kun i mindre eller nogen grad forventer at afskedige medarbejdere som følge af coronakrisen. 30 pct. forventer slet ikke fyringer, og kun 7 pct. forventer ”i høj grad” at skulle afskedige medarbejdere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til andre ting. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs