CleantechWatch

Mangeårig direktør forlader Dansk Industri

Tine Roed, der siden 2002 har været i DI, hvor hun blandt andet har haft fokus på miljø, klima og cirkulær økonomi, stopper fra dags dato i organisationen.

Foto: Søren Bidstrup

Dansk Industri siger torsdag farvel til direktør Tine Roed, der har arbejdet i organisationen siden 2002.

Det skriver DI i en pressemeddelelse.

"Som ny adm. direktør i DI, har jeg ønsket at justere og nytænke DI’s direktion. Derfor er det aftalt, at Tine Roed fratræder. Det sker med en stor anerkendelse og taknemmelighed for Tines professionelle engagement og dedikerede indsats i Dansk Industri igennem 17 år," siger DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen i meddelelsen.

Hun har i Dansk Industri blandt andet haft ansvaret for miljø, cirkulær økonomi, skat, energi, CSR, fødevarer, infrastruktur og handel. Ifølge Dansk Industri overtager direktør Kent Damsgaard nu hendes områder "i en periode".

Tine Roed var den ene af to kvinder i Dansk Industris syv mand store direktion. Hun har siden 2008 været en del af direktionen.

(Denne artikel er leveret af vores søstersite PolicyWatch)

Topchefer i Aarhus Vand og RGS Nordic bliver næstformænd i klimapartnerskab

Frederiksen: Erhvervslivet har overhalet Christiansborg i den grønne omstilling 

Mere fra CleantechWatch

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til andre ting. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs