MT Højgaard vinder nordjysk boligrenovering til 92 mio. kr.

Entreprenøren skal gøre 192 almene boliger mere moderne med renovering af blandt andet klimaskærme.
Bebyggelsen Lindebo i Frederikshavn. | Foto: PR / MT Højgaard
Bebyggelsen Lindebo i Frederikshavn. | Foto: PR / MT Højgaard

En større bølge af renoveringsopgaver venter forude i den almene boligsektor, men en af dem, der allerede kan gå i gang nu, drejer sig om 192 boliger i bebyggelsen Lindebo i Frederikshavn, som den lokale Frederikshavn Boligforening står bag.

Her har entreprenørvirksomheden MT Højgaard vundet opgaven med som hovedentreprenør at opdatere bebyggelsen fra 1973, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

"De samlede arbejder omfatter delvis renovering af klimaskærm med udskiftning af tage på gårdhavehusene, en reetablering af teglfacader ved indblæsning af supplerende isolering samt udskiftning af enkelte sten og omfugning i fuldt omfang," lyder det.

"Alle vinduer og døre bliver skiftet, og køkkener og badeværelser samt tekniske installationer skiftes i fuldt omfang i de boliger, hvor der etableres tilgængelighedsboliger og bliver renoveret i de resterende boliger. Alle boliger får etableret mekanisk udsugning og nye emhætter," skriver MT Højgaard, der fremhæver, at virksomheden for nylig har afleveret 600 renoverede, almene boliger i Vejle.

"Vi er meget glade for tilliden fra Frederikshavn Boligforening. Vi vil med den netop vundne opgave gerne vise, at vi kan levere det, som bygherre ønsker og på den måde vise, at vi også er en væsentlig samarbejdspartner på fremtidige opgaver i byen," siger Lasse Sloth Andersen, afdelingsdirektør i MT Højgaard, i meddelelsen.

Arbejdet begynder i juni, og de i alt 192 boliger forventes afleveret løbende igennem de kommende tre år, således at de sidste boliger kan afleveres i 2023, fremgår det.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch)

Stenrige fonde vil skrue op for grønne investeringer

Små og mellemstore virksomheder vil have del i grønne renoveringsmilliarder

Branchen efterlyser flere penge og mål om energiforbrug i grøn renoveringsaftale 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også