CleantechWatch

Installationsbranche samler grønne initiativer digitalt

Tekniq Arbejdsgiverne samler på en nylanceret hjemmeside branchens grønne forslag og stiller med afsæt i klimapartnerskabet skarpt på de initiativer, der kan hjælpe dansk erhverv videre fra coronakrisen.

Foto: Joachim Adrian

Klimavenlige løsninger og teknologier skal hjælpe til at få dansk erhvervsliv videre fra coronakrisen, og det er derfor afgørende, at derfor ikke slækkes på den grønne omstilling nu.

Det er budskabet fra Tekniq Arbejdsgiverne og baggrunden for, at brancheorganisationen har valgt at samle grønne idéer og initiativer fra de 4.300 medlemsvirksomheder inden for el, vvs og metal på en nyetableret hjemmeside.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

DSV lancerer grønnere fragtløsninger

Speditionskoncernen investrerer et millionbeløb i en række grønne leveringsløsninger, der skal give kunderne mulighed for at tilkøbe klimavenligere fragt.

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job