Bewi Group køber sig ind i canadisk plastgenanvender

Isoleringskoncernen Bewi kaster penge efter Montreal-virksomheden Polystyvert, der gør sig inden for genanvendelse af polystyren med en ny opløsningsbaseret teknologi.
Foto: Bewi/PR
Foto: Bewi/PR

Den norske isoleringskoncern Bewi Group har igen fundet investeringskronerne frem og køber sig nu ind i den canadiske plastvirksomhed Polystyvert, der er specialiseret i genanvendelse af polystyren.

Investeringen skal blandt andet gå til at finansiere et fuldskala genanvendelsesanlæg til polystyren i Montreal, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Bewi Group, der producerer emballage, komponenter og isoleringsløsninger, er selv en af de største producenter af ekspanderbar polystyren i Europa. Koncernen har blandt andet en fabrik på Fyn,

”Bewi ser et stort potentiale i Polystyverts teknologi, fordi det har evnen til at behandle stærkt forurenede vandløb, mens det forbliver meget energieffektivt. Vi mener, at denne teknologi kan være en game changer til brug af genbrugsmateriale i fødevareemballage, siger Jonas Siljeskär, COO i Bewi, i meddelelsen, hvor det ikke bliver oplyst , hvor stor en del af Polystyvert, Bewi har erhvervet sig, eller hvor stort investeringsbeløbet er.

Alt efter udfaldet med genanvendelsesanlægget i Montreal, overvejer Polystyvert at etablere et lignende anlæg i Europa, skriver Bewi i meddelelsen.

Det er ikke første gang i år, koncernen er på opkøb. Som beskrevet i CleantechWatch erhvervede Bewi sig i april 51 pct. af den danske emballageproducent Honeycomb Cellpack.

Isoleringsproducenten Bewi køber dansk emballagevirksomhed

Brand hærger på isoleringsproducents jyske fabrik

Isoleringsproducent opnår gennembrud med materialer af genanvendt flamingo

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også