CleantechWatch

Sønderborg Forsyning vil spare på strømmen med kortere åbningstider

Genbrugspladserne i Sønderborg kan få kortere åbningstider. Dermed vil ordning om døgnåben adgang blive suspenderet for en periode.

Genbrugspladserne i Sønderborg skal over vinteren ikke længere være tilgængelige i de sene aften- og nattetimer, hvis det står til Sønderborg Forsyning. | Foto: Casper Dalhoff/KULTUR

For at optimere energiforbrug og finde besparelsesmuligheder i virksomheden arbejder Sønderborg Forsyning på at indskærpe åbningstiderne på deres ellers døgnåbne genbrugsplads, så lysforbruget om aftenen og natten bliver undgået.

Det skriver lokalmediet Sønderborg Nyt.

Ordningen vil i en midlertidig periode gælde de fem – indtil videre døgnåbne – genbrugspladser Glansager, Vesterlund, Skodsbøl, Gråsten og Sundeved.

Forslaget går på, at perioden for de skærpede lukketider løber i vinterhalvåret fra 17. oktober og fremtil 1. maj næste år, hvor åbningstiderne vil være kl. 6-20.

Om forslaget bliver til en realitet afhænger af de folkevalgte i Natur-, klima og Miljøudvalget, som tager en beslutning, når der er møde 5. oktober.

Genan sparer på elregningen med weekendarbejde

Regeringen vil give virksomheder mulighed for at indfryse energiregninger

Professor om energisparetiltag: Et vigtigt første skridt

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs