CleantechWatch

Baqtiquant vil kapre mere af det skandinaviske marked med ny aftale

Den danske cleantech-virksomhed har indgået en agentaftale med svensk miljøvirksomhed med fokus på kraftvarmeværker.

Foto: Bactiquant/PR

En ny agentaftale med svensk miljøvirksomhed skal styrke Baqtiquants tilstedeværelse i Sverige og Finland.

Det skriver det danske cleantech-selskab i en børsmeddelelse, hvori adm. direktør Claus Vorreiter Jensen fremhæver et projekt på Ørsteds kraftvarmeværk i Herning som drivkraft bag aftalen med Hultgren Miljö & Hälsodesign AB.

”Implementeringen af vores teknologi på Ørsted-værket har vist sig at løse en væsentlig vandkvalitetsudfordring, som giver øgede omkostninger og i værste fald kan betyde, at man må lukke vandsystemet ned for at løse problemet,” siger han i meddelelsen uden at uddybe aftalen med fokus på kraftvarmeværker nærmere.

Han bakkes op Bram Faaij Hultgren, ejer i den svenske miljøvirksomhed, som pointerer, at Baqtiquants teknologi kan spare virksomhedens kunder for betydelige omkostninger forbundet med fejlfinding samt overvågning af membranbaserede vandfiltreringsanlæg.

”Genbrug af brakvand er mere og mere efterspurgt i vores branche, og i dette segment er bakterievækst en potentiel risiko. Derfor giver implementering af Baqtiquants teknologi til løbende overvågning af bakterieindholdet vores kunder en tidlig advarsel om bakterieproblemer og mulighed for at iværksætte kontrolforanstaltninger, før det er for for sent,” lyder det fra direktøren i meddelelsen.

Også i sidste uge indgik Baqtiquant en aftale med en svensk virksomhed. Dengang var der tale om levering af de første online systemer til forsyningsselskabet Va Syd, som tidligere beskrevet af CleantechWatch.

Bactiquant indgår i nyt samarbejde med en af Sveriges største vandforsyninger

Erhvervsstyrelsen kræver korrektion af Bactiquants 2020-regnskab

Et år på vækstbørs: Bactiquant løfter omsætning, men fastholder nedjustering

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs