CleantechWatch

Aabenraa varsler investeringer i klimasikring efter oversvømmelser i Tyskland

Sønderjyske Aabenraa er en af de 14 danske byer, der ifølge Kystdirektoratet er mest truet af oversvømmelser forårsaget af højere vandstande, hyppigere stormfloder samt flere voldsomme skybrud. Ny risikostyringsplan skal sikre byen med store investeringer, lyder det fra borgmester Thomas Andresen (V).

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Det kræver flere store investeringer i klimasikring for at undgå voldsomme oversvømmelser i Aabenraa Kommune, som tilfældet har været i både Tyskland og Belgien, ifølge borgmester Thomas Andresen (V) i anledning af, at kommunens risikostyringsplan er sendt i høring frem til september.

Af byens risikostyringsplan, der første gang blev indført i 2015, fremgår det, at Aabenraa er truet af stormfloder, overløb ved skybrud samt et højere grundvandsspejl, der betyder, at vandet har sværere ved at trænge væk, skriver Jydske Vestkysten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Novozymes-chef: Vi har ikke levet op til vores mål i seks år

"Vi har ikke investeret nok, og vi har ikke kunne høste frugten af det arbejde, vi har lavet. Derfor har vi nu lavet en strategi, hvor vi skal væk fra den trend. Hvor vi skal i den rigtige retning - og det er vækst," lyder det fra Novozymes-direktøren.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Job