CleantechWatch

Forsyningsselskab trækker ekstern entreprenør i retten i sag om vandforurening

En række fejl fra ekstern entreprenørs side ledte til forurening af ledningsnettet på Frederiksberg, viser ny redegørelse. Frederiksberg Forsyning havde gjort opmærksom på fejlen, men der blev ikke fulgt op på den, lyder det fra adm. direktør.

Adm. direktør i Frederiksberg Forsyning Rasmus Sielemann kalder fejlene, som en ekstern entreprenør lavede, for graverende. Ifølge lovgivningen må selskabet dog ikke udelukke entreprenøren for at byde ind på opgaver i fremtiden. | Foto: Frederiksberg Forsyning Presse

Det var "en række graverende fejl" fra den eksterne entreprenør Munck Forsyningsledningers side, der var årsag til, at 100.000 Frederiksberg Forsyning-kunder i februar skulle koge deres vand efter fund af jordbakterier. Sådan lyder det fra adm. direktør i Frederiksberg Forsyning Ramus Sielemann, der i dag fremlægger en redegørelse af hændelsesforløbet, der er udarbejdet af Niras.

"Vi kan se, at opgaven blev løst på en måde, hvor der er lavet en række graverende fejl. Og vi kan se, at der er en direkte sammenhæng mellem de fejl, der er begået af entreprenøren og vandforurening, vi oplevede på Frederiksberg," siger Rasmus Sielemann til CleantechWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Job