CleantechWatch

Organisation vil skærpe rensningskrav til vandselskaber: Teknologien findes

Dansk Miljøteknologi foreslår at skærpe kravene til rensning for både fosfor og kvælstof, men også en række andre miljøfremmede stoffer på de danske renseanlæg. Teknologien findes, men kravene mangler, lyder det.

Foto: Miriam Dalsgaard

Brancheorganisationen Dansk Miljøteknologi, der repræsenterer en række virksomheder inden for vand- og miljøteknikbranchen, vil have renseanlæggenes krav til rensning for fosfor, kvælstof og andre miljøfremmede stoffer skærpet.

Teknologien til det findes allerede, skriver organisationen i en meddelelse i kølvandet på historien om, at 74 pct. af danske renseanlæg ikke renser deres spildevand for fosfor og kvælstof, som DR tidligere mandag kunne fortælle på baggrund af tal fra Miljøstyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job