CleantechWatch

Waturu vil teste ny teknologi hos spildevandsselskab

Vandteknologi-virksomheden Waturu og forsyningsselskabet Vejle Spildevand har planer om at teste ny teknologi til behandling af overløbsvand og renset spildevand. 

Foto: Aviavlad fra Pixabay

Vandteknologi-virksomheden Waturu har indgået en såkaldt hensigtserklæring med Vejle Spildevand om test af ny teknologi, der skal behandle overløbsvand samt forbedre slutbehandlingen af renset spildevand. Det fremgår af en børsmeddelelse. 

"Det er forventningen, at løsningerne fra Waturu, vil kunne medføre en mere effektiv bakteriebekæmpelse af eksempelvis E. coli-bakterier, virus samt parasitter og at testresultaterne vil danne grundlag for en endelig afgørelse om en definitiv aftale imellem partnerne," skriver Waturu i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs