CleantechWatch

Corona truer Dryps jagt på kapital til internationale vækstplaner

Mens 2019 på mange måder bærer præg af at have været et opstartsår for den nystartede virksomhed Dryp, så håber direktøren, at virksomheden i 2020 vil få flere kunder i butikken, plus på bundlinjen og kapital til at få gang i eksportmarkederne.

Dryp, der sælger digitale løsninger og sensorer til spildevandsbranchen, blev grundlagt i maj. | Foto: Dryp/PR

Det første regnskabsår for startup-virksomheden Dryp har med et underskud på lidt mere end 300.000 kr. båret præg af, at det har været netop dette: Et opstartsår.

Til gengæld er virksomheden nået i mål med omsætningen, og direktøren håber nu, at Dryp i 2020 for alvor kan få langt flere kunder i butikken og forhåbentlig rykke forretningen ud over Danmarks grænser. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs