CleantechWatch

Amtech Aqua Miljø får ny direktør som led i generationsskifte

Vandteknologi-virksomheden Amtech Aqua Miljø har udpeget en ny direktør. Det sker som led i et generationsskifte i den familieejede virksomhed, der har haft røde tal på bundlinjen de sidste par år. "Jeg skal simpelthen rydde op," lyder det fra direktøren.

Den nye direktør er en nær ven af familien. | Foto: Amtech //PR

Det bliver Peter Stig Munk Andersen, der fremover skal lede den familieejede vandteknologi-virksomhed Amtech Aqua Miljø, som fremstiller såkaldte kalkknusere til drikkevandsbehandling.  

Den nye direktør tiltræder i kølvandet på et par regnskabsår med røde tal på bundlinjen. Desuden blev virksomheden meldt under tvangsopløsning tidligere i år, da man ifølge Erhvervsstyrelsen ikke havde indsat en ny revisor, efter den tidligere revisor var fratrådt. Det skyldtes en "administrativ fejl," lød det dengang fra Amtech Aqua Miljø.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs