CleantechWatch

Novo Nordisk Fonden har vendt blikket mod vandsektoren

Bæredygtighed er i dag en central del af Novo Nordisk Fondens strategi med forskningsprogrammer på vej inden for miljøteknik. Nu vil fonden finde ud af, hvor de store udfordringer ligger på vandområdet.   

"Det er virkelig 'the big splash', vi prøver på at lave," siger Claus Felby, der er chef for Novo Nordisk Fondens bevillinger og aktiviteter inden for bioteknologisk forskning. | Foto: Novo Nordisk Fonden / PR

Vandområdet er nyt land for Novo Nordisk Fonden, som nu vil undersøge, hvor den skal kigge hen, hvis den skal støtte forskning inden for vand. Derfor har fonden i samarbejde med DHI i denne uge inviteret til vandkonference. Med bæredygtighed og samfundsudfordringer som centrale elementer i sin generelle strategi har fonden allerede støttet forskning inden for grøn omstilling med flere hundrede millioner kroner.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Bigadan kan være næste danske biogaskoncern på salgsrampen

ANALYSE: Industriens Pension og den britiske kapitalfond Arjun Infrastructure Partners overtog lige knap halvdelen af Danmarks næststørste biogaskoncern Bigadan sidste år. Efter Shells nylige milliardopkøb af Nature Energy kan den tidligere rent familieejede virksomhed også blive interessant for andre investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs