CleantechWatch

Frederiksberg Vandværk får ny bestyrer

Frederiksberg Vandværk i Sorø har fået nye bestyrer efter vandværkets nuværende formand har valgt at gå af. Den nye bestyrer får blandt andet ansvaret for en ny vandboring og øget fokus på pesticidkontrol, fortæller han.

Foto: Miriam Dalsgaard

Frederiksberg Vandværk ved Sorø har fået nye bestyrer i form af Bent Westergren. Han overtager jobbet efter 70-årige Jens Olsen, der selv har valgt at stoppe på posten. Det skriver Dagbladet Ringsted.

Bent Westergren kommer fra en stilling som driftsmedarbejder hos Sorø Forsyning, hvor han har været i 11 år. Han har brugt den sidste måned på at sætte sig ind i sin nye rolle, hvor der ifølge ham selv stadig er meget at lære.

"Der er meget at lære, for man er en én medarbejder til 1.800 kunder. Noget af det er også svært, men der er åbnet op for, at jeg kan komme på kurser og få hjælp til det," siger Bent Westergren til Dagbladet Ringsted.

Den nye bestyrer tiltræder stillingen i det nye år, der blandt andet kommer til at byde på en ny vandboring og øget fokus på pesticidkontrol.

Halsnæs Forsyning ansætter ny direktør

Bornholm indvier nyt vandværk til tocifret millionbeløb og øger forsyningssikkerheden 

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs