CleantechWatch

Frederiksberg Vandværk får ny bestyrer

Frederiksberg Vandværk i Sorø har fået nye bestyrer efter vandværkets nuværende formand har valgt at gå af. Den nye bestyrer får blandt andet ansvaret for en ny vandboring og øget fokus på pesticidkontrol, fortæller han.

Foto: Miriam Dalsgaard

Frederiksberg Vandværk ved Sorø har fået nye bestyrer i form af Bent Westergren. Han overtager jobbet efter 70-årige Jens Olsen, der selv har valgt at stoppe på posten. Det skriver Dagbladet Ringsted.

Bent Westergren kommer fra en stilling som driftsmedarbejder hos Sorø Forsyning, hvor han har været i 11 år. Han har brugt den sidste måned på at sætte sig ind i sin nye rolle, hvor der ifølge ham selv stadig er meget at lære.

"Der er meget at lære, for man er en én medarbejder til 1.800 kunder. Noget af det er også svært, men der er åbnet op for, at jeg kan komme på kurser og få hjælp til det," siger Bent Westergren til Dagbladet Ringsted.

Den nye bestyrer tiltræder stillingen i det nye år, der blandt andet kommer til at byde på en ny vandboring og øget fokus på pesticidkontrol.

Halsnæs Forsyning ansætter ny direktør

Bornholm indvier nyt vandværk til tocifret millionbeløb og øger forsyningssikkerheden 

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs