Frederiksberg Vandværk får ny bestyrer

Frederiksberg Vandværk i Sorø har fået nye bestyrer efter vandværkets nuværende formand har valgt at gå af. Den nye bestyrer får blandt andet ansvaret for en ny vandboring og øget fokus på pesticidkontrol, fortæller han.
Foto: Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard
Af Emma Gelbjerg-Hansen

Frederiksberg Vandværk ved Sorø har fået nye bestyrer i form af Bent Westergren. Han overtager jobbet efter 70-årige Jens Olsen, der selv har valgt at stoppe på posten. Det skriver Dagbladet Ringsted.

Bent Westergren kommer fra en stilling som driftsmedarbejder hos Sorø Forsyning, hvor han har været i 11 år. Han har brugt den sidste måned på at sætte sig ind i sin nye rolle, hvor der ifølge ham selv stadig er meget at lære.

"Der er meget at lære, for man er en én medarbejder til 1.800 kunder. Noget af det er også svært, men der er åbnet op for, at jeg kan komme på kurser og få hjælp til det," siger Bent Westergren til Dagbladet Ringsted.

Den nye bestyrer tiltræder stillingen i det nye år, der blandt andet kommer til at byde på en ny vandboring og øget fokus på pesticidkontrol.

Halsnæs Forsyning ansætter ny direktør

Bornholm indvier nyt vandværk til tocifret millionbeløb og øger forsyningssikkerheden 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også