CleantechWatch

Formand for gældsfrit vandselskab: "Det er udtryk for god, midtjysk økonomistyring"

VANDSEKTOR – UDVIKLING ELLER AFVIKLING: Silkeborg Forsynings vandselskab er det kommunalt ejede selskab med mindst gæld i forhold til selskabets egenkapital. Det er der ingen hokus pokus bag, siger formanden – det handler om "snusfornuftig eftertænksomhed."

Foto: Jarl Gorridsen/PR

Landets mindst forgældede vandselskab har ingen magiske tricks eller højteknologiske løsninger i ærmet for, hvordan man undgår at opbygge gæld i en sektor, hvor gælden over de sidste ti år er vokset eksplosivt.

Det skyldes faktisk blot "almindelig og snusfornufigt eftertænksomhed," siger formand for Silkeborg Forsyning, Jarl Gorridsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs