CleantechWatch

Vand

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Test af spildevand udbredes til hele landet

Smittede med covid-19 udskiller virus sammen med afføringen, allerede inden de udvikler symptomer. Derfor udvider Statens Serum Institut test af spildevand til resten af landet.

Aarhus' vandchef drømmer om at vaske sektorens konservative ry bort

Lars Schrøder, der er direktør for Aarhus Vand, har siden 9. klasse interesseret sig for området og kalder sig selv for en regulær vandmand. Det vigtigste for fremtiden er at passe på et sundt kredsløb og at dele erfaringer med andre, der er klogere end os selv, fortæller han i en ny portrætserie ved CleantechWatch.

Blue Kolding jagter årsag til forurening i sommerhusområde

Det jyske spildevandsselskab har undersøgt 100 ud af 300 sommerhuse for at finde frem til et muligt læk af spildevand, der sidste sommer lukkede badestrand. Blue Kolding vil investere op mod otte mio. kr. i ny teknologi til bedre spildevandsovervågning.

Fortum om frasalg af forretningsgren: "Vi fik et godt tilbud"

Fortum Waste Solution ville egentlig revitalisere sin olie- og vandforretning. Det lykkedes så godt, at miljø- og affaldsvirksomheden endte med at frasælge forretningsgrenen i lynsalg. Nu venter investeringer i bedre brandsikkerhed, lyder det fra adm. direktør i anledning af årsregnskabet for 2020.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs