CleantechWatch

Afskæring af klageadgang til Lynetteholmen udsat på ubestemt tid

Egentlig skulle en ny bekendtgørelse blokere klageadgangen for en stribe love ved anlæggelsen af Lynetteholm allerede fra onsdag. Men efter storm af høringssvar er bekendtgørelsen udsat.

Transportministeriet med Benny Engelbrecht i spidsen er blevet bestormet med høringssvar. Derfor er bekendtgørelsen om klageadgang i forbindelse med Lynetteholmen udsat. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Onsdag skulle en kritiseret afskæring af klagemuligheder i forbindelse med anlæggelsen af den kunstige ø Lynetteholm i København været trådt i kraft, men den er i stedet blevet udsat på ubestemt tid. Det skriver Byrummonitor.

Det sker, efter at Transportministeriet er blevet bestormet med høringssvar til bekendtgørelsen bag afskæringen af klageadgangen til i alt otte love, hvor borgere og organisationer normalt ville kunne klage til Planklagenævnet og Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs