CleantechWatch

Ny strategi skal sikre dansk elektrificering i milliardklassen

Det er dog ikke klargjort, hvem der skal samle regningen for den nye elektrificeringstrategi op. Prisen vurderes til at ende mellem 3,5 og 30 milliarder kroner.

Foto: Thomas Borberg

Hvis Danmark skal nå netto nul i 2050, skal der gerne lidt fart på. Det kommer til at kræve massive investeringer i dansk elektrificering, og nu kommer regeringen med sit bud på, hvordan de investeringer kan se ud.

"Opgaven er at sætte strøm til Danmark. Og det vil kræve store investeringer at lave fundamentalt om på den måde, som vi producerer, transporterer og forbruger energi på i dag. Til gengæld vil elektrificeringen ikke alene kunne måles i vores drivhusgasudledninger, men også i glæden ved en grønnere hverdag. Forestil jer bare byer med renere luft og gader uden trafikstøj." siger klimaminister Dan Jørgensen i strategien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Cowi-direktør: I det brede billede er STEM-optaget steget

Manglen på kandidater med STEM-uddannelse er højaktuel for rådgivningsvirksomheden Cowi, men årets dalende optag af studerende skaber ikke panik på ledelsesgangen. Tallene skal ses i et bredere billede, lyder det fra adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs