Forhandlinger om Fjernvarme Fyn-salg er åbnet igen

Ifølge Fyens Stiftstidende skal der allerede ligge et nyt bud klart i dag, mandag, kl. 10. Venstre og Konservative i Odense Byråd er fortsat modstandere af et salg.
Foto: PR / Dansk Fjernvarme
Foto: PR / Dansk Fjernvarme

Allerede i dag mandag kan der ligge et nyt forhandlingsudspil på bordet om Odense Kommunes salg af Fjernvarme Fyn. Det skriver Fyens Stiftstidende.

"På borgermøderne og i den øvrige debat kan jeg høre, at odenseanerne er bekymrede for, hvad det kommer til at betyde for deres fjernvarmeregning, hvis Energi Fyn bliver ny ejer. Derfor skal Energi Fyn op og stå på tæerne og give yderligere sikkerhed for, at varmepriserne ikke stiger," lyder det fra borgmester Peter Rahbæk Juel (S) til avisen.

Hverken Venstre eller Konservative i Odense Byråd ser nogen grund til at genåbne forhandlingerne med Energi Fyn om et salg af Fjernvarme Fyn, beretter Fyens Stiftstidende, og de to partier giver ikke meget for nye garantier for en lav varmepris og strammere krav til fusioner. Man er stadig imod et salg.

Medie: Stort parti afviser at sælge Fjernvarme Fyn

Kommunen og energiselskabet var tidligere enige om købsbetingelserne og en salgspris på 900 millioner kroner, for det kommunalt-ejede fjernvarmeselskab, men planerne har mødt voksende modstand i byrådet.

Ifølge Fyens Stiftstidende skal der allerede ligge et nyt bud klart i dag, mandag, kl. 10.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EnergiWatch)

Energi Fyn-formand: Vi kan tjene på milliardinvestering

Borgerafstemning om salg af Fjernvarme Fyn skudt ned 

Fjernvarmeselskab skal betale 43 mio. kr. tilbage til kunderne 

Leverandørs konkurs kan koste Svendborg Fjernvarme 30 mio. kr. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også