CleantechWatch

Internationale miljøorganisationer skuffet over Danmarks klimalov

Den danske regerings planer om fortsat at subsidiere biomasse frem for at udfase det vil ødelægge skove og true klimaet, lyder det fra amerikanske og baltiske organisationer.

I sidste uge blev det biomassekonverterede Asnæsværket indviet med deltagelse af bl.a. Dan Jørgensen. | Foto: Claus Bech//

Hvis Dan Jørgensen står og mangler kilder til sin engelsksprogede podcast Planet A, har han tirsdag fået lidt af en gave. Godt 30 miljøorganisationer fra USA og Estland har således stilet et brev til den danske energiminister.

Selv om indholdet går på klimaforandringer og den danske indsats i den forbindelse, handler brevet imidlertid ikke decideret om hverken medvirken i podcasten eller ros af Danmark som foregangsland. Tværtimod er det en stark kritik af det fortsat største element af den danske grønne omstilling; biomasse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job