CleantechWatch

Vækstfonden varsler flere tab på startups efter lancering af hjælpepakker

Vækstfonden er central for statslige støtteordninger til milliarder til danske startups som følge af krisen, og fonden vil samtidig investere mere selv. Det kan udløse flere tab end tidligere, lyder det fra fonden. "Tanken bag de nye støttetiltag er netop at yde støtte," lyder det.

"Vores rolle er at kanalisere de tiltag, regering og et enigt folketing har sammensat, videre," siger Jens Mølby, udlåndsdirektør i Vækstfonden. | Foto: PR

Det er et betydeligt milliardbeløb, som nu strømmer ud til de små startups. Hjælpepakkerne til startups sættes på skinner med statens Vækstfonden som central spiller.

Sammenlagt sendes 3,4 mia. kroner ud til startups gennem en stribe tiltag, og Vækstfonden vil samtidig øge sine egne investeringer i små iværksætterselskaber, siger Jens Mølby, udlånsdirektør i Vækstfonden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs