CleantechWatch

Regeringen vil renovere i den almene boligsektor for 30 mia. kr.

Regeringen lægger op til at renovere boliger i den almene sektor for 30 mia. kr. som en del af en grøn kickstart af dansk økonomi, siger Mette Frederiksen.

"De byggeprojekter, der dermed sættes i gang, skaber arbejdspladser og det gavner beskæftigelsen," siger statsminister Mette Frederiksen (S) i sin 1. maj-tale. | Foto: Philip Davali//

Statsminister Mette Frederiksen (S) holdt fredag den nok mest atypiske 1. maj-tale i karrieren. På grund af coronaepidemien kunne hun ikke være til stede i Fælledparken, og derfor blev talen leveret på Facebook.

Talens bagtæppe er, at køen af ledige er vokset med 47.057 personer under coronakrisen, og det er ikke de svageste, der skal samle den regning op, understregede statsministeren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job