CleantechWatch

DI åben for dialog om regningen for 70 procent-mål

Mens Klimarådet vurderer, at anbefalingerne fra erhvervslivets klimapartnerskaber kan "overholde" den politiske CO2-målsætning for 2030, er det springende punkt fortsat regningen og ikke mindst prisen på at udlede CO2.

Cementproducenten Aalborg Portland truede for nylig med at flytte produktionen – og dermed CO2-udledningen og klimabelastningen – til andre lande, hvis nationale CO2-særafgifter bliver en realitet. | Foto: Aalborg Portland / PR

Direktør hos Dansk Industri Kent Damsgaard mener med Klimarådets gennemgang af anbefalingerne fra klimapartnerskaberne at have fået "uvildige eksperters ord for", at der er blevet gået seriøst til opgaven.

Det siger han i en pressemeddelelse fra brancheorganisationen oven på Klimarådets vurdering af, at de mere end 100 anbefalinger fra partnerskaberne overordnet "finder reduktioner nok til at overholde 70-procentsmålet."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Urbaser lægger stor ordre på nye elvogne

Stigende krav om brug af elektrificerede køretøjer i kommunale udbud får Danmarks største renovationsvirksomhed til at lægge en bestilling på 24 nye elvogne til en samlet værdi af 85 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job