CleantechWatch

Danske Bank med coronahjælp: Suspenderer negative renter til mindre erhvervskunder

CORONAVIRUS: Danske Bank lancerer en række tiltag, som skal hjælpe kunderne i forbindelse med coronakrisen. Blandt andet er der hjælp til boligkunder, ligesom opkrævningen af negative renter til mange tusinde mindre virksomheder suspenderes.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Danske Bank har søndag eftermiddag annonceret en række initiativer, som skal hjælpe bankens kunder i forbindelse med coronakrisen, som i øjeblikket rammer den danske økonomi hårdt.

"Vi befinder os i en helt ekstraordinær situation, der har store økonomiske konsekvenser for både samfundet, virksomheder og familier. Som landets største bank har vi et stort ansvar for at bidrage til, at skaderne fra COVID-19 begrænses mest muligt, og vi vil strække os langt for at hjælpe vores kunder gennem udfordringerne," udtaler Danske Banks topchef Chris Vogelzang i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Alfa Laval vokser en anelse i Danmark

Den svenske industrikæmpes danske aktiviteter, der blandt andet gør sig inden for løsninger til spildevandssektoren, nærmer sig en omsætning på seks mia. kr.

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs