CleantechWatch

Verdo-formand: Vi vil nærlæse afgørelsen

Verdo står til at skulle tilbagebetale yderligere 275 mio. kr. til sine varmekunder, og nu fortæller bestyrelsesformanden i selskabet, at de vil nærlæse udkastene fra Forsyningstilsynet og vurdere, om sagerne skal prøves ved retten. Han understreger dog, at selskabet er klar til at tilbagebetale pengene, ligeså snart sagen er afgjort.

Foto: Stine Rasmussen/ERH

"Uagtet vores vurdering vil vi selvfølgelig sætte tilbagebetaling til kunderne i gang, når sagen er endelig afgjort. Verdo har alle pengene til at tilbagebetale til forbrugerne, og de har været til rådighed i hele perioden."

Sådan skriver Verdo i en pressemeddelelse, efter at det er kommet frem, at Forsyningstilsynet i to udkast lægger op til, at Verdo skal betale 275 mio. kr. tilbage til kunderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs