CleantechWatch

Regeringen tager hul på forhandlinger om ny klimalov

Første skridt i forhandlingerne er at blive enige om en klimalov. Næste skridt er en klimaplan med de konkrete virkemidler, der skal til for at nå reduktionsmålet på 70 pct - herunder energieffektiviseringer, siger klimaminister Dan Jørgensen (S) til CleantechWatch.    

Klimaminister Dan Jørgensen indledte i dag forhandlingerne om en ny klimalov med De Radikale, SF og Enhedslisten, der er partierne bag forståelsespapiret, som kom på plads forud for regeringensdannelsen.

"Vi er jo faktisk ret glade i dag, fordi vi i dag tager hul på at forhandle en klimalov for Danmark. Det er ikke bare første gang, at vi Danmark kommer til at have et bindende reduktionsmål. Det reduktionsmål, vi partier allerede kan sige, at vi er enige om, inden vi går ind i lokalet, er 70 pct. Det kommer til at gøre os førende i verden og det er selvfølgelig ikke noget, vi kommer til at tage helt let på," siger Dan Jørgensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til andre ting. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs