CleantechWatch

Dansk plastvirksomhed sætter omsætningsrekord i andet kvartal

SP Group oplyser i en meddelelse, at omsætningen i andet kvartal steg til 568 mio. kr., hvilket er 12 procent højere end samme periode sidste år.

Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken/Ritzau Scanpix

Plastvirksomheden SP Group er mandag kommet med foreløbige regnskabstal for andet kvartal, hvor selskabet har sat omsætningsrekord. Det skriver selskabet i en kort meddelelse.

Omsætningen steg i kvartalet til 568 mio. kr., hvilket er 12,2 pct. højere i forhold til samme periode 2019, mens driftsresultatet på EBITDA-niveau landede på 90,1 mio. kr. mod 77,9 mio. kr året forinden.

Resultatet før skat og minoriteter endte på 51 mio. kr. mod 46,4 mio. kr. året forinden. SP Group oplyser, at omsætningen og indtjeningen i kvartalet stort set svarer til det forventede ved årets start for den samlede virksomhed.

"Til trods for coronapandemien, global uro, mange markedsudfordringer og volatile råvarepriser er det lykkedes at øge salget og driftsindtjeningen igen i andet kvartal. Andet kvartal 2020 har været vort hidtil bedste kvartal på både top- og EBITDA-linje," siger Frank Gad, der er administrerende direktør, i en kommentar.

Den fulde delårsrapport kommer den 25. august og vil indeholde ledelsens forventninger til fremtiden.

Plastforurening og coronaudbrud bremser globalt salg af flaskevand 

Dansk iværksætter har knækket koden for genanvendelse af fødevarekartoner: "Vi håber på et eksporteventyr"

Svensk emballagevirksomhed om dansk opfindelse: "Det kan blive en stor forretning" 

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs