CleantechWatch

Finsk papir- og fiberproducent sælger mere og tjener mindre

Et "udfordrende markedsmiljø" med lavere efterspørgsel samt høje råvarepriser og energipriser presser bundlinjen hos finske Ahlstrom-Munksjö, der dog ser tegn på forbedring i 2020.

"I begyndelsen af 2020 er der nogle tidlige tegn på forbedring i efterspørgslen," lyder det fra CEO i Ahlstrom-Munksjö, Hans Sohlström. | Foto: Sampsa Pärnänen

Den finske producent af papir- og fiberløsninger, Ahlstrom-Munksjö, kan ligesom konkurrenterne se tilbage på et 2019, hvor "markedet viste sig at være hårdere end forventet."

Det er ordlyden i det regnskab for 2019, som Ahlstrom-Munksjö kan fremvise torsdag morgen. Og det pressede marked har sat sig på bundlinjen, hvor virksomheden leverer et resultat på 32,8 mio. euro mod 42,9 mio. euro i 2018.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job