CleantechWatch

Verdo opnår nyt certifikat i handel med biomasse

Handelskabet Verdo Tranding får udvidet sin handelsmuligheder med biomasse gennem et opnået sporbarhedscertifikat inden for bæredygtigt skovbrug, oplyser selskabet.  

Foto: PRVerdo

Handelsselskabet Verdo Trading i Randers har fået endnu et såkaldt sporbarhedscerfikatet i selskabets handel med biomasse, der ifølge selskabet giver bedre muligheder for at handle med socialt og miljømæssigt bæredygtigt biobrændsel.

Handel med biomasse er et af Verdo-koncernens forretningsområder som leverandør af biomasse som bl.a. træpiller, træflis og træbriketter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs