CleantechWatch

Grønt sats giver vækst hos ingeniør

Med flere opkøb og et sats på grønt byggeri er den rådgivende ingeniørvirksomhed Oluf Jørgensen på få år gået fra at være en lokal spiller til at byde ind på store opgaver nationalt. "Vi er accelereret temmelig voldsomt," siger direktør om de seneste års vækst. 

Arkivfoto | Foto: Jonas Olufson

Den Horsens-baserede ingeniørvirksomhed Oluf Jørgensen har med et sats på grønt byggeri på få år løftet sig fra lokale opgaver til den nationale scene, hvor store opgaver er blevet oversat til markant vækst på resultatkontoen. Det skriver Horsens Folkeblad.

"Vi er accelereret temmelig voldsomt," siger selskabets adm. direktør, Brian Andreasen, til avisen med henvisning til blandt andet medarbejderstaben, der siden 2017 er gået fra 48 ansatte til i dag at tælle omkring 250 ansatte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job