CleantechWatch

Coronakrisen rundbarberer konsulentbranchen

En rundspørge fra Dansk Erhverv viser, at rådgivningsindustriens omsætning dykker kraftigt under coronakrisen. Det bedste, konsulentfirmaerne håber på, er en ketchupeffekt på et eller andet tidspunkt.

"Det er bekymrende, at vi relativt tidligt i krisen ser, at hele 67 pct. af rådgivningsvirksomhederne melder om faldende omsætning," siger Daniel Møller Jensen, der er politisk konsulent i Dansk Erhverv. | Foto: PR

Rådgiverbranchen er en af de mest pressede i dansk erhvervsliv under coronakrisen, og mange har krævet en stor lønnedgang og nogle steder fyringer.

En ny analyse fra Dansk Erhverv viser, at to ud af tre virksomheder har set et fald i omsætningen. I gennemsnit er omkring en tredjedel af hele branchens omsætning forsvundet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs