CleantechWatch

DHI drifter 90 pct. af al containertrafik i Australien

En digital omstilling af rådgivervirksomheden DHI har ført til flere driftsopgaver, og her er den første kommercielle succes et system til at styre og optimere skibstrafik i havne. Det har sparet en australsk havn et trecifret millionbeløb, lyder det fra topchefen.     

Foto: Rick Rycroft/AP/Ritzau Scanpix

En stor havn i Australien var klar til at ofre et trecifret millionbeløb i australske dollar på at uddybe sejlrenden. I stedet kunne havnen nøjes med en regning på blot 50.000 dollars ved at optimere skibstrafikken ind og ud af havnen. Det fortæller adm. direktør i DHI, Antoine Labrosse.

"Og det er fordi, at vores folk kunne regne det her ud på et par uger," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs