CleantechWatch

Rådgivning

DTU-rektor vil have mere forskning ud i virksomhederne

Danmark kan blive meget bedre til at udnytte universiteternes forskning kommercielt, lyder det fra DTU-rektor Anders Overgaard Bjarklev, der gerne ser lovgivningen løsnet lidt op. Ny analyse viser stort potentiale for dansk erhvervsliv.

Hedeselskabet får ny direktør

Hedeselskabet har sat navn på den direktør, der i løbet af 2020 skal overtage den mere end 150 år gamle virksomhed. Den nye direktør kommer blandt andet fra en længere karriere i Arla.

Cowi udvider direktionen

Rådgivningsvirksomheden har hentet nyt medlem til direktionen internt. Han skal nu som udviklingsdirektør styrke Cowis indsats inden for forretningsudvikling, innovation, kunder og vækst.

Rambøll i nyt rådgiveropkøb

120 medarbejdere inden for byggeri føjes til Rambøll-koncernen, som kort efter overtagelsen af Henning Larsen Architects igen er på opkøb. Denne gang i Singapore.

Her er erhvervslivets fem politiske fikspunkter i 2020

Alt tyder på, at 2020 bliver et lige så hæsblæsende politisk år som 2019 set gennem erhvervslivets briller. PolicyWatch gennemgår her, hvad der på forhånd tegner til at blive de vigtigste politiske fikspunkter for erhvervslivet i 2020.

CleantechWatch trial banner 21 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere