FOM Technologies ansætter ny global salgsansvarlig

Med første ansættelse i sit amerikanske datterselskab påbegynder FOM Technologies opbygningen af sin organisation i USA.
Foto: FOM Technologies/PR
Foto: FOM Technologies/PR

Med tilføjelsen af global salgsansvarlig Allan de Neergaard som til ledelsesteamet i FOM Technologies videreføres opbygning af den globale salgsorganisation med fokus på at fortsætte selskabets ekspansion.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet. 

Den nye salgschef får det fulde globale salgsansvar og skal trække på sin erfaring med salg af højtavancerede tekniske maskiner og udstyr, som han tidligere har arbejde med i sin stilling som salgsdirektør i kvanteteknologiselskabet Qdevil.

”Vi er meget stolte og glade for at kunne tiltrække så stærk og erfaren en kompetence som Allan de Neergaard til at lede vores globale vækstrejse på salgssiden. Sammen med founder Martin Kiener og det øvrige salgsteam er vi nu klar til at vokse vores globale salgsaktiviteter i Danmark og i USA væsentligt herfra,” siger adm. direktør Michael Stadi.

Han tilføjer, at etableringen af en permanent medarbejderbase i USA vil forstærke af selskabets synlighed i landet. 

Allan de Neergaard tiltræder per 1. juni 2023 og overtager stillingen fra Michael Bjerregaard Andersen, som forlader selskabet. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåFoto: City Container / PR

Direktør stopper i City Container

For abonnenter
Til trods for at det er blevet dyrere at være dansker, og at klimaet har ligget øverst på agendaen i efterhånden flere år, står brugtsalg af elektronik i stampe. ”Ligegyldig aldersgruppe, køn, demografi ovs., ser det bare skidt ud,” lyder det fra ekspert. | Foto: Finn Frandsen

Ny undersøgelse: It-genbrug står i stampe