CleantechWatch

Danfoss lander rekordresultat på over to milliarder

Danfoss har torsdag fremlagt koncernens bedste halvårsregnskab til dato. I løbet af årets første seks måneder har industrikæmpen solgt for 24,3 mia. kr., hvilket svarer til en stigning på 14 pct. i forhold til samme periode sidste år. (Opdateret)

Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Den danske industrikoncern Danfoss kan fejre første halvår af 2021 med et rekordresultat. Nærmere betegnet lander Danfoss 2,1 mia. kr., eller 286 mio. euro, på bundlinjen, fremgår det af det netop fremlagte halvårsregnskab.

Danfoss har de første seks måneder solgt for 3,3 mia. euro, svarende til 24,3 mia. kr. og en stigning på 14 pct. i forhold til samme periode sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs