CleantechWatch

Danfoss er medarrangør af IEA-konference med Sønderborg som værtsby

Det bliver i Danfoss' hjemby, at det internationale energiagentur i 2022 skal præsentere det sidste nye indenfor energieffektiviseringer. Klimaminister Dan Jørgensen og danske selskaber ser det som et ideelt udstillingsvindue for dansk teknologi.

Adm. direktør for IEA, Fatih Birol. | Foto: Lars Krabbe/ERH

Den nemmeste CO2 at reducere er den, der ikke bliver udledt i første omgang ved at få mere ud af mindre energi, og i 2022 bliver Sønderborg byen, hvor de løsninger skal præsenteres.

Den sønderjyske by er nemlig blevet udpeget af det internationale energiagentur, IEA, i 2022 som værtsby for den årlige internationale konference om energieffektivisering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs