CleantechWatch

Quantafuel-topchef efter ny investering: "Vi vil gerne kontrollere hele værdikæden"

Den norske pyrolysevirksomhed går med sin nye planlagte sorteringslinje efter at have en finger med i hele affaldsværdikæden fra indsamling til nye produker, fortæller adm. direktør Kjetil Bøhn til CleantechWatch.

Foto: Quantafuel/PR

Med investeringen i et 60 mio. kr. dyr sorteringslinje af plastaffald hos Geminor i Aalborg, nærmer Quantafuel sig det, der længe har været en drøm for pyrolysespecialisten.

"Vores strategi kommer til syne nu. Vi vil gerne kontrollere hele værdikæden: Logistikken, tracking, sortering, mekanisk og kemisk genanvendelse samt tilblivelsen af nye produkter," siger adm. Kjetil Bøhn i et interview med CleantechWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs