CleantechWatch

Tesla med produktionsproblemer – over 10.000 biler tilbageholdt

Bilerne mangler ifølge branchemediet Electrek en mindre komponent, der gør, at bilerne ikke kan sendes ud til kunderne.

Foto: Finn Frandsen

Elbilproducenten Tesla står angiveligt over for noget af en logistisk hovedpine, efter at mere end 10.000 biler bliver tilbageholdt på selskabets Fremont-fabrik.

Det skriver branchemediet Electrek på baggrund af unavngivne kilder.

Bilerne mangler ifølge mediet en mindre komponent, der gør, at bilerne ikke kan sendes ud til kunderne. Der skulle dog være tale om en relativt nem reparation, og derfor bliver Tesla ved med at producere bilerne, da problemet ikke nødvendigvis skal fixes på fabrikken.

Det betyder dog, skriver Electrek, at Tesla står over for "et logistisk mareridt" mod slutningen af kvartalet, da selskabet selv står for sit distributionsnetværk og dermed ikke sælger til tredjepartsforhandlere.

Der er derfor udsigt til, at Teslas medarbejdere skal løbe ualmindelig stærkt i kvartalets sidste måned for at få de mange biler sendt ud til forbrugerne for at undgå en ophobning på leveringscentralerne.

Det er ikke noget, der lader sig aflæse af selskabets aktie, der ved middagstid i USA stiger 1,7 pct. til 586,60 dollar.

Hver fjerde solgte personbil er en grøn variant

Afblæst emissionsaftale med bilproducent koster Tesla flere mio. dollar

Lukrativ bonusaftale: Elon Musk kan stikke kæmpegevinst i lommen

Ford vil fremstille egne batterier til elbiler

Tesla leverede rekordkvartal men aktien faldt 

Mere fra CleantechWatch

DI advarer mod at ændre på aftale om CO2-afgift

Brancheorganisationen er langt fra tilfreds med, at Det Miljøøkonomiske Råd nu skaber usikkerhed om den varslede afgift på CO2-afgiften på 750 kr. per udledt ton. En højere CO2-afgift vil være ”gift for den grønne omstilling”, lyder advarslen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs