CleantechWatch

Aquagreen vil installere pyrolyse på ti danske renseanlæg inden sommeren 2022

Den danske cleantech-virksomhed, der allerede har afsat pyrolyseanlæg til to forsyninger, går efter at ramme et tocifret antal solgte løsninger inden næste sommer.

Foto: Frederik Timm Bentsen

I dag køres langt størstedelen af spildevandsslammet fra de danske renseanlæg ud på landbrugsjord som biogødning, men får Aquagreen sine ambitioner opfyldt, kan den praksis vel meget vel se anderledes ud inden for en overskuelig årrække.

Iværksættervirksomheden, der med sin integrerede tørrings- og pyrolyseteknologi omdanner både landbrugsrester og spildevandsslam til såkaldt biochar i en proces, der samtidig fjerner miljøfremmede stoffer som mikroplast og medicinrester, har allerede solgt sin løsning til Odsherred Forsyning og Vandcenter Syd.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs