CleantechWatch

Danfoss vil indtage milliardmarked med hastighedsstyring til pumper

Industrigiganten Danfoss har indgået et samarbejde med dansk og tysk universitet om at udvikle ny energieffektiv pumpestyring. Det er en betydelig mulighed, mener innovations- og teknologidirektør Niels Gade.

Danfoss' hovedkontor på Als. | Foto: PR/Danfoss

Danfoss vil erobre andele i et attraktivt milliardmarked med ny hastighedsstyring til pumper, der kan skabe massive energibesparelser og reducere den globale CO2-udledning.

Det skal et samarbejde mellem Danfoss Drivers, Center for Industriel Elektronik (CIE) ved Syddansk Universitet samt det tyske universitet Fachochschule Kiel sikre, skriver industrigiganten i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs