CleantechWatch

Ineos fastholder CCS-tidsplan trods skepsis

Et konsortium ledet af olieselskab Ineos styrer imod en investeringsbeslutning for CCS-projektet Greensand i tredje kvartal. Men først skal politikerne på banen med rammevilkår og finansiering, lyder det fra Mads Weng Gade, daglig leder hos Ineos.

Foto: Maersk Drilling PR

Ja, vi har travlt, men det kan godt lade sig gøre.

Sådan kan man opsummere vurderingen fra Mads Weng Gade, daglig leder hos Ineos, i forhold til tidsplanen for Project Greensand. Olieselskabet samarbejder med Maersk Drilling, Wintershall Dea og Geus om at kunne lagre CO2 under feltklyngen omkring Siri – på sigt helt op til 8 mio. ton af slagsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Spildevandsovervågning skal lokalisere Omikron-variant

Overvågning af spildevand omfatter nu også den nye mutation af coronavirus, Omikron-varianten, som har ramt Danmark. Det kommer efter et år, hvor overvågning af spildevand er blevet et fast redskab i kampen mod covid-19.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job