CleantechWatch

Negativ medieomtale får armaturproducent til at opsige Waturu-samarbejde

En unavngiven nordisk armaturproducent og cleantech-virksomheden Waturu Holding er gået hvert til sit, blandt andet som følge af førstnævntes "frygt for at blive inddraget i den negative medieomtale af Waturu".

Foto: Waturu/PR

En nordisk armaturproducent har valgt at opsige samarbejdet med den ombruste cleantech-virksomhed. Det oplyser Waturu en børsmeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af virksomhedens nøgletal for 2020 fredag.

Waturu sætter ikke navn på den nu tidligere samarbejdsvirksomhed, men ifølge Finans er der tale om FM Mattsson Mora Group, som Waturu fremhævede i forbindelse med sin børsnotering i sommeren 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs